Ga naar de inhoud

Amsterdam

Via onderstaande knop kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst Amsterdam. U komt terecht bij een online aanmeldformulier waar u uw gegevens in kunt vullen. Zorg ervoor dat u ook de verwijsbrief in een online bestand (bijvoorbeeld PDF of PNG) klaar heeft staan. Deze dient u toe te voegen bij de aanmelding. Let op! De verwijsbrief mag niet ouder zijn dan 9 maanden bij de aanmelding.

Pas wanneer wij alle benodigde documenten binnen hebben, kunnen wij u op de wachtlijst plaatsen. U ontvangt van ons een bevestiging wanneer u op de wachtlijst staat. Uw verwijzer kan u ook aanmelden via onderstaande knop. Mocht u er niet uitkomen, kunt u gerust telefonisch contact opnemen met het secretariaat.

Wachttijden Amsterdam

Momenteel is de aanmeldwachttijd ongeveer 2 weken.
De behandelingswachttijd is ongeveer 10 weken.

Wachttijden zijn enkel een schatting. Het kan voorkomen dat u langer moet wachten vanwege uw type zorgverzekering. Ook speelt het type klachten dat u ervaart en de geschikte expertise die ervoor nodig is een rol in hoe lang u moet wachten. Tot slot speelt de beschikbaarheid van behandelaren ook een rol.

Aanmeldwachttijd

De aanmeldingswachttijd is de wachttijd van de (complete) aanmelding (d.w.z. het moment waarop alle vereiste informatie bij ons binnen is) tot het intakegesprek.

De aanmeldingswachttijd wordt berekend op basis van de gemiddelde wachttijd van de afgelopen twee maanden. De actuele stand van zaken kan afwijken. Aan de weergegeven wachttijden kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Behandelingswachttijd

Dit is het aantal weken tussen de intake en de start van de behandeling. De behandelingswachttijd is de gemiddelde tijd van de laatste twee maanden dat u moet wachten voor alle behandelingen bij onze locaties. Dit betekent dat de behandelingswachttijd tot stand komt door terug te kijken naar de voorgaande twee maanden. Hierdoor komen de wachttijden die u op de website ziet, niet altijd overeen met de werkelijkheid. Aan de weergegeven wachttijden kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Centrum

Veembroederhof 33, 1019 HD Amsterdam

Eigen vervoer
Er geldt betaald parkeren in het gebied rondom Veembroederhof. Er is een parkeergarage onder het gebouw, ook dit is betaald parkeren.
Houdt er rekening mee dat u niet direct voor de deur kunt parkeren.

Openbaar vervoer vanaf Centraal station
Tram 26 richting IJburg. Uitstappen halte Kattenburgerstraat, 3 min. lopen.
Bus 34 (vanaf IJ-zijde) richting Buikslotermeerplein.
Bus 48 Richting Borneo Eiland. Uitstappen halte Jan Schaeferbrug, 2 min. lopen.

West – Surinameplein

Surinameplein 122, 1058 GV Amsterdam
Vluchtelingenwerk

Eigen vervoer
Neem afslag S106 vanaf de A10.
Volg S106 naar Surinameplein.
Let op: er geldt betaald parkeren in de buurt.

Openbaar vervoer vanaf Centraal station
Bus 15.
Tram 1 of 17.
Uitstappen halte Surinameplein, 3 min. lopen.

Zuidoost

Hullenbergweg 413, 1101 CS Amsterdam
Gevestigd in “het Warenhuis”

Locatie Zuidoost is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Eigen vervoer
Routebeschrijving

Openbaar vervoer
Metro 54. Uitstappen station Bullewijk, 3 min. lopen.